Családi házba csapódott egy személygépkocsi Veresegyházon

2020. február 20. 12:19

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 31-es főút 39-es kilométerénél, tizenhat nagyméretű szalmabála kapott lángra Cegléd külterületén, Kerítést kidöntve családi házba csapódott és kigyulladt egy személygépkocsi csütörtökre virradóra Veresegyház, Anonymus utcájában.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán délelőtt a 31-es főút 39-es kilométerénél, Sülysáp közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Tizenhat nagyméretű szalmabála kapott lángra szerdán délután Cegléd külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a bálák már teljes egészükben égtek, körülöttük kettőszáz négyzetméteren a száraz aljnövényzet is lángra kapott. A tűz veszélyeztette a még nem égő szalmabálákat is. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, megakadályozva ezzel a továbbterjedést, majd átvizsgálták a területet.

Kerítést kidöntve családi házba csapódott és kigyulladt egy személygépkocsi csütörtökre virradóra Veresegyház, Anonymus utcájában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, a lángok átterjedtek a ház szobájára is. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a járművet, illetve a lakóházat. A házban két ember tartózkodott, ők sérülések nélkül elhagyták az ingatlant, ideiglenesen rokonokhoz költöztek.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)