Melléképület égett Tápiószőlősön

2020. február 18. 13:43

Árokba hajtott egy személygépkocsi Dömsödön, kigyulladt egy ötven négyzetméteres melléképület Tápiószőlősön, két személygépkocsi ütközött össze Üllőn, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Páty külterületén.

Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn reggel Dömsödön, a Rákóczi úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd az árokból kiemelték a járművet.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres melléképület hétfőn reggel Tápiószőlősön, az Ady Endre utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a melléképületet.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn késő délután Üllőn, a Gyömrői úton. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott, személyi sérülés nem történt. Az oszlop eltört, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn este Páty külterületén. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki nem szenvedett sérüléseket. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)