Kigyulladt és teljes egészében égett egy gépkocsi Monoron

2020. február 14. 11:06

Kigyulladt egy lakókocsi Nagykátán, kigyulladt egy kisbusz Szadán, kigyulladt egy személygépkocsi Monoron, két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, kigyulladt egy kettőszáz ötven négyzetméteres panzió tetőszerkezete Budaörsön.

Kigyulladt egy lakókocsi csütörtökön délelőtt Nagykátán, a Raáb Márton utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a kocsi már teljes egészében égett, a lángok épületeket veszélyeztettek. A tüzet a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a járművet. A lakókocsiban egy ember lakott, az elhelyezéséről az önkormányzat gondoskodott.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy kisbusz csütörtökön délután Szadán, a Korizmics utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték a lángok oltását. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi csütörtökön délután Monoron, a Kossuth utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délután Gödöllőn, a Szabadság úton. Az ütközés következtében az egyik autó felborult, a másik gépkocsi egy parkoló személyautónak csapódott. A gödöllői hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy kettőszáz ötven négyzetméteres panzió tetőszerkezete csütörtökön délután Budaörsön, a Kinizsi utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető közel háromnegyede égett már. A lángokat a helyi önkéntes, a törökbálinti, érdi és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A tűz keletkezésekor a panzióban négy ember tartózkodott, ők időben, sérülések nélkül elhagyták az égő épületet. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit.