Baleset Cegléden

2019. december 04. 12:03

Kigyulladt egy gépkocsi motor-és utastere az M7-es autópálya 13-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Cegléden, árokba hajtott egy kamion a 4-es főút 44-es kilométerénél.

Kigyulladt egy gépkocsi motor-és utastere kedden délelőtt az M7-es autópálya 13-as kilométerénél, Budaörs közelében. A tüzet a törökbálinti hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Két személygépkocsi ütközött össze kedden délelőtt Cegléden, a Széchenyi úton. Az ütközés következtében az egyik autó egy villanyoszlopnak csapódott, az oszlop kettétört, az összetört  gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(PMKI Cegléd HTP)

Árokba hajtott egy kamion kedden este a 4-es főút 44-es kilométerénél, Pilis közelében. A teherautó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A tehergépkocsi műszaki mentéséről a tulajdonos gondoskodott.(fotó: PMKI Monor HTP)