Hírek


Mobil árvízvédelmi fal építési gyakorlat Szentendrén
2017. szeptember 20. 12:30

Mobil árvízvédelmi fal építési gyakorlatot tartottak a tegnapi napon, Szentendrén, a Duna-korzón. A gyakorlatnak kettős célja volt, hiszen oktatást kaphattak az építésben résztvevők, valamint sor került a fal elemeinek a karbantartására is.

Tegnap történt
2017. szeptember 20. 12:21

Két személygépkocsi ütközött össze az M2-es autóút 18-as kilométerénél, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M6-os autópálya 24-es kilométerénél, kisteherautó ütközött össze egy személygépkocsival az M0-ás autóút 35-ös kilométerénél, kigyulladt egy kétszáznegyven négyzetméteres melléképület egy negyede kedd este Dányban.

Rendszerbe tartó gyakorlat Kosdon
2017. szeptember 19. 13:55

Éves rendszerbetartó gyakorlatot tartottak az elmúlt hétvégén, Kosdon a „Keszi”, a „Naszály” a „Dupoly” és az „Endre” járási mentőcsoportok tagjai a nagymarosi önkéntes tűzoltók bevonásával.

Bontás alatt lévő autóbusz égett Hernádon
2017. szeptember 19. 13:32

Kigyulladt és teljes egészében égett egy bontás alatt lévő csuklós autóbusz Hernádon, teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméteres garázs Tökölön.

Már csak egy hónap és itt a fűtési szezon – még nem késő ellenőriztetni a fűtőeszközét!
2017. szeptember 18. 13:31

Minden évben október 15-én indul a fűtési szezon. Az addig hátralévő egy hónap elegendő ahhoz, hogy mindenki felülvizsgáltassa és kitisztíttassa fűtőeszközét. Fűtési technológiától függetlenül komoly veszélyt jelenthet ugyanis a készülékek szabálytalan kivitelezése, illetve a karbantartás és a rendszeres műszaki felülvizsgálat elmulasztása.

Frontális baleset Üllő közelében
2017. szeptember 18. 13:22

Személygépkocsi az úton megcsúszott, árokba borult Vác külterületén, két személygépkocsi ütközött össze a 311-es főút 18-as kilométerénél, frontálisan ütközött össze két személyautó Üllő és Ócsa között, kigyulladt egy autó Nagykátán.

Családi ház kerítésébe csapódott egy gépkocsi Farmoson
2017. szeptember 17. 09:11

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Abonyban, útról lesodródva családi ház kerítésének ütközött egy személyautó Farmoson, teljes egészében égett egy tizenkét négyzetméteres melléképület Dunaharasztiban, két személygépkocsi és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze Törtelen, útról lesodródott és egy telepített mobil konténerbe csapódott egy személygépkocsi az M7-es autópálya 27-es kilométerénél.

Súlyos baleset az 1-es főúton
2017. szeptember 16. 10:22

Személyautó ütközött össze kisteherautóval az 1-es főút zsámbéki kereszteződésénél, menetrend szerint közlekedő autóbusz kisteherautóval ütközött össze péntek kora Ecseren, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M3-as autópálya 21-es kilométerénél, kisteherautó ütközött össze személyautóval a 4-es főút 53-as kilométerénél, útról lesodródott, az út menti bozótosba csapódott és felborult egy személygépkocsi a 6-os főút százhalombattai szakaszán, személygépkocsik ütköztek össze Abonyban.