Hírek


Teherautók balesete az M1-es autópályán
2018. január 19. 12:49

Két tartályos kamion, egy teherautó és egy kisteherautó ütközött össze az M1-es autópálya 18-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Aszódon, kisteherautó kamionnal ütközött össze az M1-es autópálya 26-os kilométerénél.

Számos baleset a megye útjain
2018. január 17. 10:25

Számos baleset történt a megváltozott útviszonyok miatt Pest megye útjain, szén-monoxid-mérgezés gyanújával a mentők két gyermeket kórházba szállítottak Dunavarsányból, kigyulladt és teljes egészében égett egy személyautó Abony közelében.

Fának ütközött egy személygépkocsi Ráckeve közelében
2018. január 16. 13:05

Álló teherautóba rohant egy kisteherautó az M0-ás autóút 69-es kilométerénél, kigyulladt egy hetven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete és egy helyisége Sóskúton, útról lesodródott, majd fának csapódott egy személyautó az 51-es főúton, teljes egészében égett egy húsz négyzetméteres melléképület Monoron.

Megváltoztak az út és a látási viszonyok!
2018. január 16. 10:14

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatás szerint a mai nap a csapadék formája délnyugat felől fokozatosan havas esőre, ónos esőre, majd a hőmérséklet emelkedésével esőre vált, de északon, északkeleten jellemzően fagypont alatt marad szerda reggelig a hőmérséklet.

Baleset Abony közelében
2018. január 15. 13:01

Két gépjármű ütközött össze a 40-es út 33-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Szada közelében, családi házzal egybeépített kazánhelyiség és a mellette lévő tüzelőanyag tároló kapott lángra és égett teljes egészében Ráckeresztúron.

Felrobbant egy gázpalack Érden
2018. január 14. 10:06

Beleakadt egy teherautó nyitott daruja egy út mellett elhelyezett magasságkorlátozóba Százhalombattán, kigyulladt egy romos épület két helyisége Érden, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó Gyömrőn, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 29-es kilométerénél, felhalmozott több mázsa tűzifa kapott lángra Törtelen.

Felborult egy gépkocsi Maglódon
2018. január 13. 11:52

Útról lesodródott és villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Tatárszentgyörgyön, munkagép családi ház udvarán gázvezetékbe vágott Pócsmegyeren, két személygépkocsi ütközött össze Maglódon, árokba hajtott és felborult egy személyautó Isaszeg és Pécel között, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy családi házzal egybeépített negyven négyzetméteres garázs Kistarcsán, teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi Nagykőrösön.

Kisebb tűz Üllőn
2018. január 12. 12:01

Kisebb tűz keletkezett egy kilencven négyzetméteres családi ház fürdőszobájában Üllőn, autóbusz és egy személyautó ütközött össze Piliscsabán, személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze az M1 és az M7-es autópályák közös szakaszán.