Hírek


Erdőtüzek megelőzése konferencia az érdi kirendeltségen
2018. november 14. 10:39

Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség "Erdőtüzek megelőzése" címmel konferenciát szervezett a saját - hivatásos állománya - illetve a kárfelszámolásokban részt vevő önkormányzati, valamint önkéntes tűzoltó egyesületek részére.

Tehervonat vagonja kapott lángra Nyársapátnál
2018. november 14. 10:05

Egy tehervonat egyik vagonja kapott lángra Nyársapátnál, nyerges vontató és kisbusz ütközött össze az M5-ös autópályán Ócsa térségében, tíz hektáron foltokban égett az aljnövényzet Újszilvás és Tápiógyörgye között, növényi hulladék kapott lángra Sülysáp külterületén.

Halálos baleset Érden
2018. november 13. 09:56

Frontálisan ütközött két autó Érden, baleset történt Hévízgyörkön, Dabason az 5-ös számú főúton, szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M5-ösön, tűz volt egy melléképületben Ráckevén, kerítést döntött egy személyautó Gödön.

Halálos baleset történt Isaszegen
2018. november 12. 09:17

Frontálisan ütközött két személygépjármű Isaszegen, lakókocsi égett Érden, személygépjármű kistehergépjárművel ütközött Monoron, árokba hajtott egy személygépjármű Gyömrőn.

Két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson
2018. november 11. 13:05

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete, valamint egy helyisége Veresegyházán, három személygépkocsi ütközött össze Tökölön, két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklós külterületén.

Kigyulladt egy szauna Telkiben
2018. november 10. 11:53

Festékkeverő üzemben keletkezett tűz Szentendrén, két személygépkocsi ütközött össze Gödöllőn, kigyulladt egy családi házzal egybeépített szauna Telkin.

Számos baleset történt a tegnapi napon a megye útjain
2018. november 09. 13:01

Lesodródott az útról, árokba hajtott, majd az úttestre visszacsapódott egy személygépkocsi Dabas külterületén, kigyulladt és teljes egészében égett egy harminc négyzetméteres faház Erdőkertesen, Két személygépkocsi ütközött össze Maglódon, munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak Valkón, kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 36-os kilométerénél, munkagéppel gázvezetékbe vágtak Szentendrén, tűz keletkezett egy lakókocsiban Tápiógyörgyén, személygépkocsik ütköztek össze Szentendrén, álló autónak ütközött egy személygépkocsi Szentendrén.

Villanyóra égett Szigetszentmiklóson
2018. november 08. 14:12

Kigyulladt egy négyemeletes lakóház első emeleti lakásának a villanyóra szekrénye Szigetszentmiklóson, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy utánfutót vontató személygépkocsi Cegléden, két teherautó ütközött össze a 405-ös főút 14-es kilométerénél.