Hírek


Kigyulladt egy gépkocsi Érden
2018. március 19. 13:44

Kisebb eseményeknél kellett beavatkozni a Pest megyei tűzoltóknak az elmúlt 24 órában a megváltozott útviszonyok és időjárás miatt, kigyulladt egy személygépkocsi motor-és utastere Érden.

Megszűnt korlátozás az M3-as autópályán
2018. március 18. 09:45

Az Útinform tájékoztatása szerint megszűnt korlátozás az M3-as autópályán, ami a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárműveket érintette. A tehergépkocsik ismét zavartalanul közlekedhetnek az M3-as és az M31-es autópályán is.

Tűzoltói beavatkozások a megváltozott időjárásból adódóan
2018. március 18. 09:32

A megváltozott időjárásból adódóan összesen tizennyolc esetben kellett a tegnapi napon beavatkozni a tűzoltóknak Pest megyében. Főleg a megye déli részén kellett kidőlt fákat, letört ágakat eltávolítani, valamint felborult, árokba csúszott gépkocsikat menteni.

Korlátozzák a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek forgalmát az M3-as autópályán
2018. március 18. 06:54

Pest megyében mindenhol havazik, a hóréteg vastagsága 5-15 centiméter között változik. A hőmérséklet -4 és -1 C° közötti. Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint a délelőtti órákban fokozatosan megszűnik a havazás, csak az északi részeken hullhat még hó. A rendkívüli időjárással kapcsolatosan tegnap délutántól összesen 18 eseménynél kellett a hivatásos, önkormányzati vagy az önkéntes tűzoltóknak beavatkozni.

Megváltoztak az út és a látási viszonyok
2018. március 17. 22:21

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint Pest megyében változó halmazállapotú csapadék hullik. A megye déli részén havazásról számoltak be. Nagykőrös térségében erősebb széllökések is tapasztalhatóak. A hőmérséklet 0 és 4 C° közötti.

Csúszós utakra és hófúvásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat
2018. március 17. 14:31

Hófúvás veszélye miatt harmadfokú (piros) figyelmeztetést adott ki szombat délelőtt Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területére az Országos Meteorológiai Szolgálat. A legfrissebb időjárás-előrejelzés szerint szombat délután északkelet irányából intenzív havazás érkezik Magyarország fölé, amelynek következtében gyorsan és nagymértékben romlanak a közlekedés időjárási feltételei, a viharos szél pedig több helyen jelentős hóakadályokat emelhet. A szakemberek szerint a csapadékhullám vasárnap délelőtt hagyja el az országot.

Halálos baleset Ceglédbercel közelében
2018. március 17. 11:40

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó Csobánka és Pilisvörösvár között, kigyulladt és teljes egészében égett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Vecsésen, két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 60-as kilométerénél, helyesen és időben jelzett egy szén-monoxid-érzékelő Veresegyházán, árokba csapódott egy személyautó Bugyi településen.

Dunába esett egy ember Szigetmonostornál
2018. március 16. 10:04

Vízen úszó hajótestről Dunába esett egy ember Szigetmonostornál, lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személyautó a 31-es főút 66-os kilométerénél.