Hírek


Súlyos balesetek a megye útjain
2019. március 24. 14:57

Három személygépkocsi ütközött össze az M5-ös autópálya 36-os kilométerénél, a 45-ös kilométernél, Újhartyán közelében egy kisteherautó egy kamion hátuljába rohant, kigyulladt egy kisebb melléképület Maglódon, útról lesodródva, kerítést kidöntve egy családi ház udvarába csapódott és felborult egy személygépkocsi Kerepesen, kigyulladt egy személygépkocsi motortere az M7-es autópálya 19-es kilométerénél, egy áruház parkolójában lévő gázórának ütközött egy személygépkocsi Albertirsán, két személygépkocsi ütközött össze a 6-os főút 21-es kilométerénél, kigyulladt egy személygépkocsi Nagykőrösön.

Fenyőerdő aljnövényzete égett Táborfalván
2019. március 23. 10:03

Családi ház fürdőszobájában keletkezett tűz Cegléden, személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze az M6-os autópálya 26-os kilométerénél, tizenkét hektáros területen égett és izzott egy fenyőerdő aljnövényzete Táborfalva külterületén, kigyulladt egy kétszintes, lakatlan hétvégi ház Gödöllőn, kigyulladt és teljes egészében égett egy tizenöt négyzetméteres fa árusbódé Biatorbágyon.

Tűzoltási gyakorlat a dabasi tűzoltóknak
2019. március 22. 13:22

Az elmúlt napokban tűzoltási gyakorlaton vettek részt a dabasi hivatásos tűzoltók. Azonban a mostani gyakorlat helyszínéül nem egy lakóépületet választottak a tűzoltóknak, hanem egy speciális gyakorlópályán találkozhattak a zárttéri tüzek jellemző hatásaival.

Kigyulladt egy garázs Vácon
2019. március 22. 13:06

Kigyulladt egy garázs a benne álló gépkocsival együtt Vácon, berendezési tárgyak, bútorok izzottak Gödöllőn.

Melléképületben keletkezett tűz Gyálon
2019. március 21. 08:45

Egy ötven négyzetméteres melléképület égett Gyálon, melléképület tetőszerkezete égett Dunavarsányban, nagy területen égett az aljnövényzet Dabason, oldalára borult egy személyautó a 31-es főúton, kiégett egy épület Maglódon.

Balesetek és szabadtéri tűzesetek a megyében
2019. március 20. 08:13

felborult egy személyautó Csömörön, teljes terjedelmében égett egy lakókocsi Tápiógyörgyén, összeütközött három személyautó Vácon, családi ház égett Monorierdőn, betonoszlopnak ütközött egy személyautó Pomázon, szabadtéri tüzekhez vonultak a tűzoltók Cegléden, Pilisen és Dabason.

Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete Gyálon
2019. március 19. 13:35

Kigyulladt és leégett egy családi ház tetőszerkezete Gyálon, robbanás történt egy családi ház pincéjében Pilisvörösváron, tűz keletkezett egy családi ház padlásterében Pilisen, kigyulladt egy családi ház több helyisége Ráckevén.

Ismét szabadtéri tűzesetek Pest megyében
2019. március 18. 14:03

Személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött össze Mogyoródon, gázórának tolatott egy személygépkocsi Nagykátán, két személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán, személygépkocsik ütköztek össze Dunaharasztiban,szabadtéri tűzesetek Pest megyében.