Hírek


Villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Törökbálinton
2018. május 26. 09:38

Szalagkorlátot átszakítva út menti árokba borult egy teherautó a 4-es főút üllői szakaszán, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személyautó az M3-as autópálya 25-ös kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy gépkocsi Törökbálinton, oldalára borult egy teherautó pótkocsija a rajta szállított munkagéppel együtt az M7-es autópálya 13-as kilométerénél.

Műszaki mentési gyakorlat a Tököli repülőtéren
2018. május 25. 12:03

A tököli repülőtéren ismerkedtek a sport célú repülőgépek műszaki mentésével az érdi, szigetszentmiklósi és a törökbálinti hivatásos tűzoltóság mindhárom készenléti szolgálata.

Súlyos baleset az M5-ös autópályán
2018. május 25. 11:27

Kamion hátuljába csapódott egy kisteherautó az M5-ös autópálya 31-es kilométerénél, lesodródott az útról és fának ütközött egy kisbusz Ráckevén, kigyulladt és közel egy hektáros területen égett a száraz gaz, vágási hulladék Farmos külterületén, üzemanyagot szállító kamion az útpadkán megsüllyedt, megdőlt Százhalombatta külterületén, sávokat elválasztó betonelemeknek ütközött egy kamion az M0-ás autóút 10-es kilométerénél, a hirtelen lezúduló eső, illetve a vihar miatt feltámadt erős szél főleg Pest megye déli részén okozott problémákat.

Nyílt naphoz csatlakoztak a gödöllői tűzoltók
2018. május 24. 14:06

Gödöllői Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói is csatlakoztak a Gödöllői Rendőrkapitányság által szervezett „egyenruhások nyílt napjához”.

Dobogós helyen végeztek a Pest megyei indulók
2018. május 24. 13:48

„Regionális elődöntő közlekedésbiztonsági versenyt” rendezett szerdán a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Tököli repülőtéren. A versenyre a Pest-, a Fejér-, a Nógrád-megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapatai, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központjának csapatai, valamint a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapatai neveztek be. Az ügyintézői gépjármű valamint a készenléti szer kategóriában a Pest megyei indulók dobogós helyezéseket értek el.

Súlyos baleset a 4-es főúton
2018. május 23. 11:39

Teherautóval ütközött össze egy kisbusz a 4-es főút 59-es kilométerénél, Ceglédbercel közelében, két személygépkocsi ütközött össze Gyálon.

Négyszáztizenkilenc lépcsőfok - Pest megyei tűzoltók győzelme Tatabányán
2018. május 22. 15:01

Több mint 190 versenyző mérte össze erőnlétét és küzdötte le a 419 lépcsőfokot a hatodik tatabányai Turul Lépcsőfutó Bajnokságon. A nem mindennapi megmérettetésen a Pest megyei tűzoltók több kategóriában dobogós helyen végeztek.

Óvodába jártak a váci tűzoltók
2018. május 22. 13:16

Vácon, a Deákvári Óvodába kaptak meghívást a rendvédelmi szerv képviselői május 19-én. A meghívást a váci hivatásos tűzoltók is elfogadták a gyerekek legnagyobb örömére.