Hírek


Jégről mentési gyakorlat Vácon
2019. január 16. 14:18

Jégről mentési gyakorlatot tartottak a váci hivatásos tűzoltók az elmúlt három napban Vácon, a Ligeti tavon. A gyakorlat során lehetőség nyílt a 2018 évben újonnan beszerzésre került mentőstég használatára, illetve a mentési paraméterek, távolságok gyakoroltatására. A tél beköszöntével és a hosszan tartó fagyok esetén egyre többen merészkednek jégre a befagyott tavakra. Nem árt azonban az óvatosság, hiszen ilyenkor balesetek is nagy eséllyel történhetnek.

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Szigethalmon
2019. január 16. 14:01

Személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Szigethalmon, a Mű úton.

Kigyulladt egy lakókocsi Nagymaroson
2019. január 15. 12:44

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Vasad külterületén, két személygépkocsi ütközött össze Galgagyörk közelében, kigyulladt egy mosógép és annak környezete egy ikerház első emeletén Szigetszentmiklóson, árokba hajtott és felborult egy személyautó Kóka határában, két kamion ütközött össze az M7-es autópálya 20-as kilométerénél, Tárnok közelében, kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy üres telken lévő lakókocsi és annak környezete Nagymaroson.

Baleset Tóalmáson
2019. január 14. 11:44

Árokba hajtott és felborult egy személyautó Kóspallag és Kismaros települések között, az úton megcsúszott, majd egy fának csapódott egy személyautó Gombán, kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Szigetszentmiklóson, két személygépkocsi ütközött össze Tóalmáson, teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméteres, tárolásra használt melléképület Nyársapát külterületén.

Fának ütközött egy gépkocsi Örkényben
2019. január 13. 11:38

Két személygépkocsi is árokba csúszott a 4-es főút 52-es kilométerénél, Albertirsa közelében, lesodródott az útról és fának hajtott egy személygépkocsi az 5-ös főút 52-es kilométerénél, Örkényben.

Lakóház égett Verőcén
2019. január 12. 11:11

Kigyulladt és teljes egészében égett egy hatvan négyzetméteres faháZ Verőcén, közvilágítási oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Dunakeszin.

Vonat gázolt Galgahévízen, ketten meghaltak
2019. január 11. 09:34

Vonat gázolt Galgahévízen, felborult egy személyautó Dabason, kerítésnek csapódott egy autó Biatorbágyon, kamion és teherautó ütközött az M7-esen.

Személyautó és teherautó ütközött Dabason
2019. január 10. 10:56

Halálos baleset történt Dabason szerda délután, amikor egy teherautó egy személyautóval ütközött össze. Hat esetben avatkoztak be a megye tűzoltói a havas utakon, árokba hajtott, illetve az útról lesodródott járművek mentésében kérték a segítségüket.