Közlemények


Közlemény a veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemek részére
2017. január 31.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján Pest megye területén 2017. február 01. (szerda éjfélig) jelentős mennyiségű hó és ónos eső várható. A rendkívüli időjárási körülmények miatt kialakuló nem várt események megelőzése, a biztonságos üzemmenet biztosítása érdekében kérem, hogy fokozott figyelmet fordítsanak az alábbiakra:

Részletek

Közlemény a veszélyes-áru szállítók részére
2016. november 21.

A közelgő téli, hideg időjárás miatt, a szállítás biztonsága érdekében kérem, hogy fokozott figyelmet fordítsanak az alábbiakra:

Részletek

Közlemény a veszélyes anyagokkal foglalkozó üzemek részére
2016. november 21.

A közelgő téli, hideg időjárás miatt, a biztonságos üzemelés érdekében kérem, hogy fokozott figyelmet fordítsanak az alábbiakra:

Részletek

Őszi-téli közlekedés szabályai
2016. november 10.

Ősszel és télen alapjaiban megváltoznak a biztonságos közlekedést befolyásoló körülmények, a közúti közlekedésnek speciális veszélyei vannak. Ezen veszélyek alapvetően a megváltozott időjárási-, látási útviszonyokra vezethetőek vissza. A legtöbb problémát a csúszós út és a romló látási viszonyok okozzák, ezért lényeges, hogy minden járművezető megfelelően felkészítse járművét - és természetesen saját magát - ezekre a körülményekre.

Részletek

Előző
1 2 3 4 5 6
Következő