Hírek


Gázolt a HÉV KIstarcsán
2019. november 08. 09:49
Menetrend szerint közlekedő HÉV szerelvény ütött el egy embert Kistarcsán, két kisteheratuó két személyautó és egy kamion ütközött össze az 5-ös főúton, teherautóról hullott le a rakomány Tököl közelében, kigyulladt egy melléképület Zebegényben, három személyautó és egy teherautó ütközött össze Dabas és Újhartyán között, munkagép szakított gázvezetéket Érden.

Menetrend szerint közlekedő HÉV elütött egy embert csütörtökön a kora reggeli órákban a kistarcsai HÉV megálló közelében. A gödöllői hivatásos tűzoltók kézi erővel az elgázolt embert a szerelvény alól kiemelték, a mentőknek átadták, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Pest KMSZ)

Kettő kisteherautó, kettő személyautó és egy kamion ütközött össze csütörtökön reggel az 5-ös főút 20-as kilométerénél, Alsónémedi közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Menet közben lehullott egy kisteherautó rakománya csütörtökön reggel Tököl közelében. A teherautó mögött haladó gépkocsi a lezuhant rakomány miatt az árokba hajtott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített melléképület csütörtökön délután Zebegényben, a Naphegyen. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack az épületben felrobbant, a tűzoltását a helyszínen tartózkodók megkezdték. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók eloltották, a melléképületet átvizsgálták. Az épületben bútorok, berendezési tárgyak égtek. (fotó: Vác HTP)

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze csütörtökön délután Dabas és Újhartyán között. Az ütközés következtében a kisteherautó felborult, az autók közül egy az árokba csapódott. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Munkagép gázvezetéket szakított csütörtökön délután Érden, a Folyondár utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét az érdi hivatásos tűzoltók lezárták. A lezárást követően az egységek összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról. (fotó: Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Gázolt a HÉV KIstarcsán Gázolt a HÉV KIstarcsán Gázolt a HÉV KIstarcsán
>>> További képek a galériában <<<