Hírek


Teherautónak ütközött egy autóbusz az M3-as autópályán
2019. november 06. 13:05
Gázvezetéket vágott egy munkagép Érden, Álló teherautóba rohant egy autóbusz az M3-as autópálya 30-as kilométerénél.

Gázvezetéket vágott egy munkagép kedden délelőtt Érden, a Fácán közben. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást. Az érdi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei kiszakaszolták a vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Álló teherautóba rohant egy autóbusz kedden délután az M3-as autópálya 30-as kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében a busz sofőrje a roncsba szorult, az összetört autóbusz és teherautó forgalmi akadályt okozott. Az aszódi és a gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI KMSZ)


 

Kapcsolódó képek:

Teherautónak ütközött egy autóbusz az M3-as autópályán Teherautónak ütközött egy autóbusz az M3-as autópályán Teherautónak ütközött egy autóbusz az M3-as autópályán
>>> További képek a galériában <<<