Hírek


Számos baleset a megye útjain
2019. november 05. 13:38
Oldalára borult egy gépkocsi az M7-es autópálya érdi lehajtójánál, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M0-ás autóút 41-es kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó Érden, kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 31-es főút 40-es kilométerénél, árokba borult egy személygépkocsi hétfőn délben az 1109-es út 5-ös kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze a 2-es út 39-es kilométerénél, lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi Érden, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Szada és Mogyoród között, személygépkocsik ütköztek össze Biatorbágyon.

Oldalára borult egy gépkocsi hétfőn reggel az M7-es autópálya érdi lehajtójánál. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a kerekeire állították az autót. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi hétfőn reggel az M0-ás autóút 41-es kilométerénél, Üllő közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó hétfőn délelőtt Érden, az Aszfaltozó utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az eltört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt a 31-es főút 40-es kilométerénél, Sülysáp közelében. Az ütközés következtében a teherautó félig az árokba csapódott, forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt a főút érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Árokba borult egy személygépkocsi hétfőn délben az 1109-es út 5-ös kilométerénél, Csobánka közelében. A szentendrei hivatásos és a pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a felborult járművet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn a kora délutáni órákban a 2-es út 39-es kilométerénél, Vác közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Vác HTP)

Lesodródott az útról és fának csapódott egy személygépkocsi hétfőn délután Érden, a Budafoki úton. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi hétfőn délután Szada és Mogyoród között. A gödöllői hivatásos tűzoltók autómentő segítségével a járművet az árokból kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a roncsot.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Személygépkocsik ütköztek össze hétfőn délután Biatorbágyon, a Szentháromság téren. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Számos baleset a megye útjain Számos baleset a megye útjain Számos baleset a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<