Hírek


Kazánházban keletkezett tűz Dabason
2019. november 04. 13:44
Kisebb tűz keletkezett Nagykőrösön, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó az 1111-es út 13-as kilométerénél, négy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, felhalmozott papír, berendezési tárgyak kaptak lángra Dabason.

Kisebb tűz keletkezett vasárnap délelőtt Nagykőrösön, a Kecskeméti úti temető egyik kriptájában. A huszonöt négyzetméteres épületben műanyagkoszorúk, mécsesek, gyertyák égtek, a helyiség füsttel telítődött. A tüzet a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók rövid idő alatt eloltották, az épületet átszellőztették.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó vasárnap délelőtt az 1111-es út 13-as kilométerénél, Pomázon. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, kerekeire állították, majd az árokból kivontatták a bajbajutott járművet.

Négy személyautó ütközött össze vasárnap délután az M5-ös autópálya 44-es kilométerénél, Újhartyán közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Felhalmozott papír, berendezési tárgyak kaptak lángra vasárnap délután Dabason, a Fehérakác utcában, egy családi házzal egybeépített kazánházban. A tűzoltók kiérkezésekor a tíz négyzetméteres épületben kisebb tűz volt, a helyiség füsttel telítődött. A tüzet a dabasi hivatásos tűzoltók eloltották, a helyiséget átszellőztették.(fotó: PMKI Dabas HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kazánházban keletkezett tűz Dabason Kazánházban keletkezett tűz Dabason Kazánházban keletkezett tűz Dabason
>>> További képek a galériában <<<