Hírek


Baleset Érden
2019. november 03. 09:10
Galga-patak medrébe hajtott egy gépkocsi Hévízgyörkön, kerti munkálatok közben gázvezetékbe vágtak Nagykátán, két személygépkocsi ütközött össze Érden, kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres lakott melléképület Szigetszentmiklóson.

Galga-patak medrébe hajtott egy gépkocsi szombaton délelőtt Hévízgyörkön. Félig a vízben elmerült autót az aszódi hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd autómentő segítségével a patakból kiemelték, a rendőrségnek átadták.(fotó: PMKI Aszód Őrs)

Kerti munkálatok közben gázvezetékbe vágtak szombat délelőtt Nagykátán, a Szilva utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a nagykátai hivatásos tűzoltók lezárták, a vezetéket összeszorították, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei gondoskodtak a vezeték végleges javításáról.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délben Érden, a Jegyző utcában. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével az összetört autó ajtaját kifeszítették, a roncsban lévő embert kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres lakott melléképület szombaton délután Szigetszentmiklóson, a Bakcsó utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a lángok további épületeket veszélyeztettek. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a romokat. Az ingatlan teljesen kiégett, a tűzben egy gázpalack is felrobbant.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset Érden Baleset Érden Baleset Érden
>>> További képek a galériában <<<