Hírek


Árokba csapódott egy gépkocsi Pomázon
2019. november 01. 08:52
Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M6-os autópálya érdi lehajtójánál, két személygépkocsi ütközött össze Budaörsön, személygépkocsik ütköztek össze Dabason, kigyulladt egy harminc négyzetméteres családi ház Gödöllőn, öt személyautó ütközött össze az M7-es autópálya 8-as kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Újszilvás közelében, árokba hajtott és megdőlve állt meg egy személygépkocsi az 51-es főút 21-es kilométerénél, lesodródott az útról és négy méter mély vízelvezető árokba csapódott egy személygépkocsi Pomázon.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön reggel az M6-os autópálya érdi lehajtójánál. Az ütközés következtében az összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön reggel Budaörsön, a Puskás Tivadar úton. Az ütközés következtében az egyik autó motortere kigyulladt, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók a tüzet porral oltókkal eloltották. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsik ütköztek össze csütörtökön reggel Dabason, a Szent István és az Inárcsi utak kereszteződésében. Az ütközés következtében az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres családi ház csütörtökön délelőtt Gödöllőn, a Diófa utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el. Az oltás során a tűzoltók egy gázpalackot kihoztak az égő helyiségből, aminek a hűtéséről gondoskodtak, valamint a ház mellett találtak egy kutyát és egy nyulat is. Az egységek a két állatot biztonságos helyre vitték, majd átvizsgálták a lakóházat és annak környezetét. Az ingatlan lakhatatlanná vált, az ott élők rokonokhoz költöztek. Kis idő elteltével újabb tűzesetről érkezett jelzés az utcából. Egy húsz négyzetméteres nyaraló tetőszerkezete kapott lángra. A tüzet szintén a gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Öt személyautó ütközött össze csütörtökön késő délután az M7-es autópálya 8-as kilométerénél, Budaörs közelében. Az ütközés következtében az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön késő délután Újszilvás közelében. Az ütközés következtében az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Árokba hajtott és megdőlve állt meg egy személygépkocsi csütörtökön este az 51-es főút 21-es kilométerénél, Taksony közelében. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Lesodródott az útról és négy méter mély vízelvezető árokba csapódott egy személygépkocsi csütörtökön éjjel Pomázon, a Szentendrei úton. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járművet, majd tűzoltódaru segítségével az úttestre kiemelték a bajbajutott gépkocsit.(fotó: PMKI Szentendre HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Árokba csapódott egy gépkocsi Pomázon Árokba csapódott egy gépkocsi Pomázon Árokba csapódott egy gépkocsi Pomázon
>>> További képek a galériában <<<