Hírek


Baleset a 4-es főúton
2019. október 31. 07:51
Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 4-es főút 41-es kilométerénél, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 1111-es út 19-es kilométerénél, felborult egy személyautó Gomba és Káva települések között, oldalára borult egy kisteherautó az M0-ás autóút 12-es kilométerénél.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi szerdán délután a 4-es főút 41-es kilométerénél, Monorierdő közelében. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi szerdán délután a 1111-es út 19-es kilométerénél, Pilisszentkereszt közelében. A pomázi önkormányzati tűzoltók kerekeire állították a felborult autót, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Felborult egy személyautó szerdán délután Gomba és Káva települések között. A tűzoltók kiérkezése előtt a rendőrök a kerekeire állították a gépkocsit, a benne utazó öt embert kiszabadították a roncsból. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Monor HTP)

Oldalára borult egy kisteherautó csütörtökön hajnalban az M0-ás autóút 12-es kilométerénél, Törökbálint közelében. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset a 4-es főúton Baleset a 4-es főúton Baleset a 4-es főúton
>>> További képek a galériában <<<