Hírek


Oldalára borult egy személygépkocsi az M5-ös autópályán
2019. október 13. 09:11
Szalagkorlátnak ütközött és forgalmi akadályt okozott egy személygépkocsi az M2-es autóút 34-es kilométerénél, három személygépkocsi ütközött össze a 31-es főút 40-es kilométerénél, oldalára borult egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 37-es kilométerénél.

Szalagkorlátnak ütközött és forgalmi akadályt okozott egy személygépkocsi szombaton délelőtt az M2-es autóút 34-es kilométerénél, Göd közelében. A váci önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton este a 31-es főút 40-es kilométerénél, Sülysáp közelében. A balesetben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Oldalára borult egy személygépkocsi vasárnapra virradóra az M5-ös autópálya 37-es kilométerénél, Ócsa közelében. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a bajbajutott járművet.(fotó: PMKI Dabas HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Oldalára borult egy személygépkocsi az M5-ös autópályán Oldalára borult egy személygépkocsi az M5-ös autópályán Oldalára borult egy személygépkocsi az M5-ös autópályán
>>> További képek a galériában <<<