Hírek


Kirándulók mentése Visegrádon
2019. október 12. 12:10
Kirándulás közben megsérült turistákat mentettek a tűzoltók Visegrádon, tűz keletkezett egy kettőszáz négyzetméteres családi ház két helyiségében Vácon, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 26-os kilométerénél.

Kirándulás közben megsérült turistákat mentettek a tűzoltók pénteken délelőtt Visegrádon, a vár közelében. A helyi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók kézi erővel, hordágy segítségével mentették le a bajbajutott kirándulókat.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Tűz keletkezett egy kettőszáz négyzetméteres családi ház két helyiségében pénteken délután Vácon, a Dózsa György úton. A helyiségekben ruhaneműk, bútorok és egyéb eszközök kaptak lángra. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták és átszellőztették a füsttel telítődött ingatlant.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az 51-es főút 26-os kilométerénél, Dunavarsány közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kirándulók mentése Visegrádon Kirándulók mentése Visegrádon Kirándulók mentése Visegrádon
>>> További képek a galériában <<<