Hírek


Két útpálya közé zuhant egy személyautó az M1-es autópályán
2019. október 11. 10:29
Két útpálya közé zuhant egy személyautó az M1-es autópályán, vezetés közben lett rosszul egy kisteherautó sofőrje Budaörs közelében, útról lesodródott és villanyoszlopnak csapódott egy személyautó Nagykőrösön, tűz volt egy családi ház egyik szobájában Kartalon, fán akadt fent egy autó Dömsöd közelében miután az útról lesodródott.

Szalagkorlát belső oldalára, a két útpálya közé zuhant egy személyautó csütörtökön reggel az M1-es autópálya 16-os kilométerénél, Törökbálint közelében. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Törökbálint HTP) 

Vezetés közben rosszul lett egy kisteherautó sofőrje csütörtökön délelőtt az 1-es főút, Gyári úti csomópontnál, Budaörs közelében. A sofőr még félre tudott húzódni az autóval, de már ajtót nem tudott nyitni az érkező segítségnek. A budaörsi önkéntes tűzoltók kiérkezésekor az ember már életjeleket nem mutatott, így az egységek a személyt a teherautóból kiemelték, majd megkezdték az újraélesztését. A mentők kiérkezéséig a tűzoltók és egy mellettük megálló szabadnapos orvos és ápoló sikeres életmentést hajtottak végre.

Útról lesodródott, fának, majd egy villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi csütörtökön délben Nagykőrösön, a Petőfi utcában. Az ütközés következtében az oszlop eltört. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott. (fotó: Nagykőrös ÖTP) 

Tűz keletkezett egy családi ház egy szobájában csütörtökön a kora délutáni órákban Kartalon, a József Attila utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók egy idős embert az épületből kihoztak, a mentők kórházba szállították. A tüzet az aszódi hivatásos tűzoltók eloltották, majd átvizsgálták és átszellőztették a füsttel telítődött ingatlant. (fotó: Aszód HTP)

Az úton megcsúszott, árokba hajtott, fának csapódott és azon a hátuljával fennakadt egy személygépkocsi csütörtökön délután az 51-es főút 54-es kilométerénél, Dömsöd közelében. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Ráckeve ÖTP)

 


 

Kapcsolódó információk: