Hírek


Égő házból mentettek ki egy macskát a gödöllői tűzoltók
2019. október 10. 11:22
Berendezési tárgyak kaptak lángra egy kétszintes családi ház szobájában Vácon, lesodródott az útról és felborult egy kisbusz Szigetcsépen, kigyulladt egy hatvan négyzetméteres présház és annak tetőszerkezete Pilisen, kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház egy szobája és annak előtere Gödöllőn.

Berendezési tárgyak kaptak lángra egy kétszintes családi ház szobájában. szerdán délelőtt Vácon, a Kertész utcában. A tűz a szobából nem terjedt tovább, azonban az épület többi helyiségei füsttel telítődtek. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták és szellőztették át az ingatlant.(fotó: PMKI Vác HTP)

Lesodródott az útról és felborult egy kisbusz szerdán délelőtt Szigetcsépen a Fő utcában. A buszban heten utaztak, a felborult gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres présház és annak tetőszerkezete szerdán délelőtt Pilisen, a Bicskei úton. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a házat.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház egy szobája és annak előtere szerdán délután Gödöllőn, a Babati utcában. A tűz keletkezésekor az épületben egy macskán kívül nem tartózkodott senki. A tüzet a gödöllői hivatásos tűzoltók rövid idő alatt eloltották, majd átszellőztették és átvizsgálták az ingatlant. A füsttel telítődött szobában rekedt cicát a tűzoltók kihozták, a mentők segítségével sikeresen megmentették.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Égő házból mentettek ki egy macskát a gödöllői tűzoltók Égő házból mentettek ki egy macskát a gödöllői tűzoltók Égő házból mentettek ki egy macskát a gödöllői tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<