Hírek


Gázvezetékbe vágtak Diósdon
2019. október 09. 13:55
Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület Pusztazámoron, munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak Diósdon,kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres lakóház Tóalmás külterületén.

Kigyulladt egy tizenöt négyzetméteres melléképület kedden a kora reggeli órákban Pusztazámoron, a Dobó István utcában. A tűz további épületeket veszélyeztetett. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, akadályozták meg a lángok továbbterjedését.(fotó: PMKI Érd HTP)

Munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak kedden délben Diósdon, a Nádas és a Királyka utcák kereszteződésében. A százhatvan milliméter átmérőjű vezetékből nagy nyomással áramlott ki a gáz, ezért a törökbálinti hivatásos tűzoltók háromszáz méteres sugarú körben a munkaterületet lezárták, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres lakóház szerdán hajnalban Tóalmás külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épületet. A tűz keletkezésekor a házban egy gyermek és egy felnőtt tartózkodott, ők időben elhagyták az égő ingatlant.


 

Kapcsolódó képek:

Gázvezetékbe vágtak Diósdon Gázvezetékbe vágtak Diósdon Gázvezetékbe vágtak Diósdon
>>> További képek a galériában <<<