Hírek


Teherautónak ütközött egy személyautó az M5-ös autópályán
2019. október 08. 11:04
Kigyulladt egy ötven négyzetméteres, lakott melléképület Vecsésen, két személygépkocsi ütközött össze Dömsödön, kisteherautó hátuljába rohant egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 68-as kilométerénél.

Kigyulladt egy ötven négyzetméteres, lakott melléképület hétfőn hajnalban Vecsésen, a Mihály utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület több mint a fele már égett. A tüzet a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. Az oltás közben egységek az égő ingatlanból négy gázpalackot kihoztak, egynek a visszahűtéséről gondoskodni kellett.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn a kora esti órákban Dömsödön, a Kossuth Lajos utcában. Az ütközéskövetkeztében összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Kisteherautó hátuljába rohant egy személygépkocsi hétfőn este az M5-ös autópálya 68-as kilométerénél, Lajosmizse közelében. Az ütközés következtében a személyautó az útról lesodródott, a vadhálót átszakítva az útszéli kukoricásban állt meg. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Teherautónak ütközött egy személyautó az M5-ös autópályán Teherautónak ütközött egy személyautó az M5-ös autópályán Teherautónak ütközött egy személyautó az M5-ös autópályán
>>> További képek a galériában <<<