Hírek


Melléképületek égtek Fóton
2019. október 07. 13:30
Kigyulladt egy családi házzal egybeépített harminc négyzetméteres melléképület Bugyi településen, két személygépkocsi ütközött össze Dunaharasztiban, családi házzal egybeépített lakott melléképületekben keletkezett tűz Fóton, kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Kiskunlacházán,személygépkocsik ütköztek össze Szigethalmon.

Kigyulladt egy családi házzal egybeépített harminc négyzetméteres melléképület vasárnapra virradóra Bugyi településen, a Marek József utcában. A tűzoltók kiérkezésesekor az épület és annak tetőszerkezete már teljes egészében égett. A tüzet a délegyházi önkéntes és a dabasi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap kora reggeli órákban Dunaharasztiban, a Jedlik Ányos úton. Az ütközés következtében összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Családi házzal egybeépített lakott melléképületekben keletkezett tűz vasárnap reggel Fóton, a Madách Imre utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a két melléképület, összesen nyolcvan négyzetméteren teljes egészében égett, valamint a tűz átterjedt az udvaron nagy mennyiségben felhalmozott hulladékra is. A tüzet a helyi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületeket.(fotó: FKI Videó)

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután Kiskunlacházán, az Erdély utcában. Az ütközés következtében az autó felborult és forgalmi akadályt okozott. A ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd kerekeire állították a felborult gépkocsit.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Személygépkocsik ütköztek össze vasárnap este Szigethalmon, a Sugár és a Fenyő utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Melléképületek égtek Fóton Melléképületek égtek Fóton Melléképületek égtek Fóton
>>> További képek a galériában <<<