Hírek


Rövid idő alatt két baleset is történt Érden
2019. október 06. 10:45
Két személygépkocsinak, buszmegállónak és egy villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Érden, parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó Érden, két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi Csobánka közelében, kisbusz és egy személyautó ütközött össze a 31-es főút 41-es kilométerénél, személygépkocsik ütköztek össze Gyömrő közelében.

Két személygépkocsinak, buszmegállónak és egy villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szombaton délelőtt Érden, a Csaba utcában. Az ütközés következtében az oszlop kitört, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A kitört oszlop cseréjéről a szolgáltató gondoskodott.(fotó: PMKI Érd HTP)

Parkoló gépkocsinak ütközött egy személyautó szombaton délelőtt Érden, az Almafa és a Cseresznyefa utcák kereszteződésében. Az ütközés következtében összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton a kora délutáni órákban Szigetszentmiklóson, a Gyári úton. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott és felborult. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délután Csobánka közelében. A pomázi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kisbusz és egy személyautó ütközött össze szombaton délután a 31-es főút 41-es kilométerénél, Sülysáp közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Személygépkocsik ütköztek össze szombaton délután Gyömrő közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Rövid idő alatt két baleset is történt Érden Rövid idő alatt két baleset is történt Érden Rövid idő alatt két baleset is történt Érden
>>> További képek a galériában <<<