Hírek


Árokba hajtott és felborult egy gépkocsi Ráckeve közelében
2019. október 05. 09:24
Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Ráckeve és Szigetszentmárton között, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi az 5-ös főút 47-es kilométerénél.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi pénteken délelőtt Ráckeve és Szigetszentmárton között. A ráckevei önkormányzati és a kis –szigeti önkéntes tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi pénteken délután az 5-ös főút 47-es kilométerénél, Dabas és Örkény között. A gépkocsiban egy ember utazott, őt a mentők a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték az autóból. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Árokba hajtott és felborult egy gépkocsi Ráckeve közelében Árokba hajtott és felborult egy gépkocsi Ráckeve közelében Árokba hajtott és felborult egy gépkocsi Ráckeve közelében
>>> További képek a galériában <<<