Hírek


Kigyulladt egy gépkocsi az M7-es autópályán
2019. október 04. 12:02
Kigyulladt egy gépkocsi az M7-es autópálya 34-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Törökbálinton, három személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze a 3-as főút mogyoródi elágazásánál.

Kigyulladt egy gépkocsi csütörtökön reggel az M7-es autópálya 34-es kilométerénél, Kajászó közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Érd HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Törökbálinton, a Méhecske utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Három személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze csütörtökön késő délután a 3-as főút mogyoródi elágazásánál. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók a beszorult embert a roncsból kiszabadították, áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

 Kigyulladt egy gépkocsi az M7-es autópályán  Kigyulladt egy gépkocsi az M7-es autópályán  Kigyulladt egy gépkocsi az M7-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<