Hírek


Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán
2019. október 03. 12:25
Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 51-es főúton, szalagkorlátnak ütközött, majd többször átfordulva állt meg egy személygépkocsi az M7-es autópálya 22-es kilométerénél, útszélén álló gépkocsinak ütközött egy személyautó Érden, lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi a 3-as főút 33-as kilométerénél.

Kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel az 51-es főúton, Taksony közelében. Az összetört személyautó forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Szalagkorlátnak ütközött, majd többször átfordulva állt meg egy személygépkocsi szerdán délután az M7-es autópálya 22-es kilométerénél, Tárnok közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Útszélén álló gépkocsinak ütközött egy személyautó szerdán este Érden, a Diófa utcában. Az álló autó mellett hárman tartózkodtak, őket a gépkocsik elsodorták. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek, majd biztosították a helyszínt.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személygépkocsi szerdán éjszaka a 3-as főút 33-as kilométerénél, Máriabesnyőn. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M7-es autópályán
>>> További képek a galériában <<<