Hírek


Nagyméretű szalmabálák kaptak lángra Pilisen
2019. október 02. 13:39
Kigyulladt egy teherautó Üllő külterületén, kajakozás közben a Dunába esett egy ember Szentendre és Budakalász között, személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Diósdon, közel hatvan darab nagyméretű szalmabála kapott lángra Pilis külterületén, kigyulladt egy használaton kívüli gépkocsi Szigetszentmiklóson.

Kigyulladt egy teherautó keddre virradóra Üllő külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a tehergépkocsi már teljes egészében égett. A tüzet a helyi önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kajakozás közben a Dunába esett egy ember kedden délután Szentendre és Budakalász között, a Lupa- sziget közelében. A szentendrei hivatásos tűzoltók a búvárok kiérkezéséig csónakból kezdték meg az elmerült ember keresését. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata rövid keresést követően a parttól tíz méterre megtalálták, majd a partra kihozták a vízben elmerült embert, sajnos az életét már megmenteni nem lehetett, a helyszínen elhunyt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze kedden délután Diósdon, a Gyár utca és a Balatoni út kereszteződésében. A balesetben a motoros könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört motor és az autó forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt olajat és üzemanyagot felitatták, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Közel hatvan darab nagyméretű szalmabála kapott lángra kedden délután Pilis külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor a bálák már teljes egészében égtek. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet. A tűzoltók munkáját egy erőgép is segítette.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy használaton kívüli gépkocsi kedden este Szigetszentmiklóson, a Szellős utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Nagyméretű szalmabálák kaptak lángra Pilisen Nagyméretű szalmabálák kaptak lángra Pilisen Nagyméretű szalmabálák kaptak lángra Pilisen
>>> További képek a galériában <<<