Hírek


Családi ház tetőzete égett Pomázon
2019. szeptember 20. 11:44
Árokba hajtott egy személygépkocsi Kiskunlacháza külterületén,lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi Pánd és Tápióbicske települések között, letért az útról és szántóföldre hajtott egy személygépkocsi Törtelen, kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Pomázon.

Árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön kora reggel Kiskunlacháza külterületén. A gépkocsi sofőrjét a ráckevei önkormányzati tűzoltók emelték ki a roncsból, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. Ezzel egyidejűleg - csak az út másik oldalán - szintén árokba hajtott egy másik gépjármű is. Itt személyi sérülés nem történt. Az árokban lévő autót a tűzoltók vontatták ki az úttestre.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi csütörtökön reggel Pánd és Tápióbicske települések között. A nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Letért az útról és szántóföldre hajtott egy személygépkocsi csütörtökön este Törtelen, a Batthyány és a Dózsa György utak kereszteződésében. A gépkocsiban egy ember utazott, a tűzoltók kiérkezéséig a mentők kórházba szállították. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete péntekre virradóra Pomázon, a Gábor Áron utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető egynegyede már lángokban állt. A tüzet a pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Családi ház tetőzete égett Pomázon Családi ház tetőzete égett Pomázon Családi ház tetőzete égett Pomázon
>>> További képek a galériában <<<