Hírek


Száraz növényzet égett Üllőn
2019. szeptember 19. 12:43
Lesodródott az útról és felborult egy kisteherautó Majosházán, két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze az 51-es főút 21-es kilométerénél, kigyulladt a tarló és mintegy ötszáz négyzetméteren égett Üllő külterületén, kigyulladt egy évek óta elhagyatott lakóház Érden.

Lesodródott az útról és felborult egy kisteherautó szerdán délután Majosházán, a Tóközi úton. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki könnyebb sérülésekkel önerejéből elhagyta a teherautót. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán délután az 51-es főút 21-es kilométerénél, Taksony közelében. Az ütközés következtében a gépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt a tarló és mintegy ötszáz négyzetméteren égett szerdán délután Üllő külterületén. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Monor HTP)

Kigyulladt egy évek óta elhagyatott lakóház szerdán éjszaka Érden, a Hivatalnok utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a száznegyven négyzetméteres épület tetőszerkezete és két helyisége már lángokban állt. A tüzet az érdi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant.


 

Kapcsolódó képek:

 Száraz növényzet égett Üllőn  Száraz növényzet égett Üllőn  Száraz növényzet égett Üllőn
>>> További képek a galériában <<<