Hírek


Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szigetszentmiklóson
2019. szeptember 18. 12:52
Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szigetszentmiklóson, árokba hajtott egy kisteherautó a 31-es főút 45-ös kilométerénél.

Gázvezetékbe vágott egy munkagép kedden délután Szigetszentmiklóson, a Márai Sándor utcában. A megvágott harminckettő milliméteres átmérőjű vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók lezárták, majd összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást. A sérült vezetéket a szolgáltat szakemberi kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Árokba hajtott egy kisteherautó kedden délután a 31-es főút 45-ös kilométerénél, Sülysáp közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, az autó forgalmi akadályt okozott. Ugyan itt a lelassult forgalomba két autó összeütközött és további forgalmi akadályt okoztak. A tápiószecsői önkéntes és a nagykátai hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szigetszentmiklóson Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szigetszentmiklóson Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szigetszentmiklóson
>>> További képek a galériában <<<