Hírek


Túristát mentettek a tűzoltók Telkiben
2019. szeptember 17. 16:29
Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze az 5-ös főút 29-es kilométerénél, munkagép gázvezetékbe vágott Biatorbágyon, közel három méter mély gödörbe esett egy ember Hernádon, kirándulás közben megsérült turista lementésében segédkeztek a tűzoltók Telki külterületén.

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze hétfőn délelőtt az 5-ös főút 29-es kilométerénél, Ócsa közelében. A dabasi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a motort, majd segédkeztek a mentőszolgálat szakembereinek.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Munkagép gázvezetékbe vágott hétfőn délelőtt Biatorbágyon, a Budai úton. A megvágott hatvanhárom milliméteres átmérőjű vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a törökbálinti hivatásos tűzoltók lezárták, majd elszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást. A sérült vezetéket a gázművek szakemberei kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végeleges javításáról.(fotó: PMKI Érd KvK)

Közel három méter mély gödörbe esett egy ember hétfőn délután Hernádon, az Erdő utcában. A gödörbe esett ember önerejéből onnan kijutni nem tudott. A dabasi hivatásos tűzoltók kötelek, létra és hordágy segítségével emelték ki a bajbajutott személyt a mélységből, majd adták át a mentőszolgálat szakembereinek.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kirándulás közben megsérült turista lementésében segédkeztek a tűzoltók hétfőn délután Telki külterületén. A sérült és nehezen megközelíthető embert két irányból, gyalogosan közelítették meg a nagykovácsi, a budakeszi önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók. A helyszíni ellátást követően az egységek kézi erővel, hordágyon, majd terepjáróval a mentőautóig elvitték a bajbajutott túrázót, ahol átadták a mentőszolgálat szakembereinek.(fotó: András Márton Budakeszi ÖTE)


 

Kapcsolódó képek:

Túristát mentettek a tűzoltók Telkiben Túristát mentettek a tűzoltók Telkiben Túristát mentettek a tűzoltók Telkiben
>>> További képek a galériában <<<