Hírek


Frontális ütközés Pomázon
2019. szeptember 14. 10:11
Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 62-es kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze Pomázon, négy személygépkocsi rohant egymásba az M3-as autópálya 36-os kilométerénél, kigyulladt egy családi ház mellé parkolt gépkocsi Tahitótfaluban, árokba hajtott, fának ütközött egy személygépkocsi Alsónémediben, kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház Gombán.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi pénteken reggel az M5-ös autópálya 62-es kilométerénél, Pusztavacs közelében. A lajosmizsei önkormányzati és a dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken reggel Pomázon, a Szentendrei úton. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba hajtott, oldalára borult, a másik gépkocsi forgalmi akadályt okozott. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd az árokba lévő személyautót az úttestre kivontatták.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Négy személygépkocsi rohant egymásba pénteken délután az M3-as autópálya 36-os kilométerénél, Bag közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy családi ház mellé parkolt gépkocsi szombatra virradóra Tahitótfaluban, a Dankó utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az ott tartózkodók megkezdték a lángok oltását, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. A leányfalui önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók a még égő autó lángjait eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Árokba hajtott, fának ütközött egy személygépkocsi szombatra virradóra Alsónémediben, az Árpád utcában. A fa a gépkocsira borult, a benne utazó három ember önerejéből elhagyta az autót. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, a rajta lévő fát eltávolították, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy százhúsz négyzetméteres családi ház szombatra virradóra Gombán, a Horgász utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a monori és a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az ingatlant.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Frontális ütközés Pomázon Frontális ütközés Pomázon Frontális ütközés Pomázon
>>> További képek a galériában <<<