Hírek


Országos mentési versenyen jeleskedtek a megyei tűzoltók
2019. szeptember 10. 11:16
A IV. Országos Mentési Versenyt idén Heves megyében, Bükkszék településen rendezték meg az elmúlt napokban. A versenyen több kategóriában indultak az életmentők. Idén Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is képviseltette magát a neves megmérettetésben.

Közel ötszáz egyenruhás, harminc kéklámpás járművel versenget két napon keresztül a festői szépségű községben. 2015 óta rendszeresen megrendezik a versenyt, amelyen a mentési lánc minden lehetséges szereplője – a laikus életmentőtől a kórházi szakellátókig – megméretik magukat. Az egész napos programon a mentődolgozókon kívül a rendőrség, a honvédség, a katasztrófavédelem életmentői, valamint kórházi dolgozók, mentőápolók, orvostan- és mentőtiszt ¬hallgatók is részt vettek. 

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot: Zolta Tibor tű. szds, Búzás Sándor tű. szds és Jakab Roland tű. őrmester képviselte, ők a tűzoltó kategóriában különdíjjal végeztek. 

Gratulálunk nekik!

Fotós: Pest MKI

 

Kapcsolódó képek:

Országos mentési versenyen jeleskedtek a megyei tűzoltók Országos mentési versenyen jeleskedtek a megyei tűzoltók Országos mentési versenyen jeleskedtek a megyei tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<