Hírek


Parkoló autókra dőlt egy fa Cegléden.
2019. szeptember 10. 10:30
Fa dőlt az alatta parkoló autókra Cegléden, tűz keletkezett egy garázsban Maglódon, kamion, autóbusz és személyautó ütközött az M0-ás autóúton Szigetszentmiklós közelében.

Hat méter magas fa dőlt kettő parkoló gépkocsira hétfőn hajnalban Cegléden, a Táncsics Mihály utcában. A fát a ceglédi hivatásos tűzoltók darabolták össze, majd vizsgálták át a járműveket. (fotó: Cegléd HTP)

Tűz keletkezett egy huszonöt négyzetméteres garázsban hétfőn délelőtt Maglódon, a Kinizsi utcában. A helyiségben különböző tárgyak és eszközök égtek, személyi sérülés nem történt. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet. Az oltás során a tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak a garázsból, aminek a hűtéséről gondoskodtak. (fotó: Monor HTP)

Kamion, autóbusz és egy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az M0-ás autóút 20-as kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. A balesetben személyi sérülés nem történt, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Parkoló autókra dőlt egy fa Cegléden. Parkoló autókra dőlt egy fa Cegléden. Parkoló autókra dőlt egy fa Cegléden.
>>> További képek a galériában <<<