Hírek


Gépkocsi motortere égett Biatorbágyon
2019. szeptember 09. 12:44
Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M31-es út M0-ás felhajtójánál, tűz keletkezett egy parkoló gépkocsi motorterében Biatorbágyon, állattartásra használt épületek gyulladtak ki Nagykátán, vizes úton megcsúszott, majd szalagkorlátnak csapódott egy személygépkocsi után nem sokkal az M1-M7-es autópályák közös szakaszán.

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi vasárnap kora reggeli órákban az M31-es út M0-ás felhajtójánál. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Tűz keletkezett egy parkoló gépkocsi motorterében vasárnap délben Biatorbágyon, a Budai úton, egy bevásárlóközpont parkolójában. A tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat az ott tartózkodók porral oltókkal eloltották, ezzel megakadályozták a tűz továbbterjedését. A törökbálinti hivatásos tűzoltók a még izzó részeket és a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Állattartásra használt épületek gyulladtak ki vasárnap éjszaka Nagykátán, a Perczel Mór utcában. A tűzoltók kiérkezésekor kétszer húsz négyzetméteres melléképületek már teljes egészében égtek, a lángok már a főépületet is veszélyeztették. A tüzet a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett épületeket. A tűzben két darab hízó elpusztult.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Vizes úton megcsúszott, majd szalagkorlátnak csapódott egy személygépkocsi vasárnap éjfél után nem sokkal az M1-M7-es autópályák közös szakaszán, Budaörs közelében. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Gépkocsi motortere égett Biatorbágyon Gépkocsi motortere égett Biatorbágyon Gépkocsi motortere égett Biatorbágyon
>>> További képek a galériában <<<