Hírek


Frontális baleset az M5-ös autópályán
2019. szeptember 06. 10:14
Két személyautó ütközött össze az M5-ös autópályán Felsőpakony térségében, fa tároló égett Taksonyban, két személyautó és egy kisteherautó ütközött a 405-ös úton, menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött egy kisfurgonnal Mogyoródon, oldalára borult egy kisteherautó Pilisszentkereszten.

Két személygépkocsi ütközött össze péntekre virradóra az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, Felsőpakony közelében. Az ütközés következtében mindkét autó az árokba csapódott, majd később kigyulladtak. A dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével egy beszorult személyt a roncsból kiemeltek. A tüzet az egységek eloltották, visszahűtötték a felhevült fém alkatrészeket, majd átvizsgálták a járműveket. A tűzoltók munkáját a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A műszaki mentés ideje alatt lezárták az autópályát, a forgalmat elterelték. (fotó: Dabas HTP)

Taksonyban, a Kert utcában egy családi ház mellé épített 20 négyzetméteres fa tároló helység égett csütörtökön kora hajnalban. A tűz egy fára is átterjedt, ugyanakkor a családi házat nem veszélyeztette. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze csütörtökön délután a 405-ös út 13-as kilométerénél, Újhartyán közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy furgon ütközött össze csütörtökön délután Mogyoródon, a Gödöllői úton. Az ütközés következtében a busz és az autó is az árokba csapódott, forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. Az autóbuszon húsz ember utazott, akik egy másik busszal továbbutaztak. (fotó: Pest MKI Gödöllő HTP)

Oldalára borult egy kisteherautó csütörtökön délután Pilisszentkereszten, a Dobogókői és az Esztergomi utak kereszteződésében. A felborult teherautó forgalmi akadályt okozott. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd daru segítségével a kerekeire állították a járművet.

 


 

Kapcsolódó képek:

Frontális baleset az M5-ös autópályán Frontális baleset az M5-ös autópályán Frontális baleset az M5-ös autópályán
>>> További képek a galériában <<<