Hírek


Két személyautó ütközött Diósd közelében az M0-ás autóúton
2019. szeptember 05. 10:01
Két személyautó és egy kamion ütközött össze az M3-as Gödöllői szakaszán, két személyautó ütközött Diósd közelében, gázvezetéket vágott egy munkagép Maglódon, két személygépjármű ütközött Dánynál, kigyulladt egy fatároló Taksonyban, felborult és kigyulladt egy autó Ipolytölgyes közelében.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán reggel az M0-ás autóúton, Diósd közelében. Az ütközés következtében az egyik autó felborult és forgalmi akadályt okozott. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. (fotó: Törökbálint HTP)  

Munkavégzés közben gázvezetékbe vágtak szerda délelőtt Maglódon, a Majláth utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét ötven méteres sugarú körben a monori hivatásos tűzoltók lezárták és biztosították a helyszínt. A szolgáltató szakemberi a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról. A lezárás a 31-es főutat is érintette.

Két személygépkocsi és egy kamion ütközött össze szerdán délelőtt az M3-as autópálya 33-as kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés során az egyik összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az aszódi hivatásos tűzoltók az autót áramtalanították, a többi járművet pedig átvizsgálták. A műszaki mentés ideje alatt kisebb torlódás alakult ki az érintett útszakaszon. 

Személygépkocsik ütköztek össze szerdán délután Dány közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy tizenkét négyzetméteres fatároló csütörtökre virradóra Taksonyban, a Kert utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett, a lángok további épületeket veszélyeztettek. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a melléképületet.

Lesodródott az útról, árokba hajtott, felborult, majd kigyulladt egy gépkocsi csütörtökre virradóra Ipolytölgyes közelében. Az autóban ketten utaztak, akik önerejükből elhagyták az autót. A tüzet a vámosmikolai önkormányzati tűzoltók oltották el, majd a járművet kerekeire állították, áramtalanították és átvizsgálták.


 

Kapcsolódó képek:

Két személyautó ütközött Diósd közelében az M0-ás autóúton Két személyautó ütközött Diósd közelében az M0-ás autóúton Két személyautó ütközött Diósd közelében az M0-ás autóúton
>>> További képek a galériában <<<