Hírek


Balesetek a megye útjain
2019. szeptember 04. 12:03
Úton megcsúszott, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó az 1-es főút 21-es kilométerénél,felborult egy személyautó Gödön,lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó a 40-es út 14-es kilométerénél,árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi a 12-es út 1-es kilométerénél,tűz keletkezett egy harminc négyzetméteres házban Újszilváson,távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi Leányfalun.

Úton megcsúszott, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó kedden reggel az 1-es főút 21-es kilométerénél, Herceghalom közelében. A bicskei önkéntes, a bicskei önkormányzati és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Felborult egy személyautó kedden délelőtt Gödön, az Ady Endre úton. A felborult autó forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és az oldalára borult egy személyautó kedden délelőtt a 40-es út 14-es kilométerénél, Cegléd közelében. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi kedden délelőtt a 12-es út 1-es kilométerénél, Vác közelében. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Tűz keletkezett egy harminc négyzetméteres házban kedden délben Újszilváson, a Dobó István utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt a lángokat egy szabadnapos tűzoltó eloltotta. A ceglédi hivatásos tűzoltók a még izzó részeket eloltották, a helyiségeket átszellőztették és átvizsgálták.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Távközlési oszlopnak ütközött egy személygépkocsi kedden délután Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton. Az ütközés következtében az oszlop eltört, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A helyi önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, eltávolították a kitört oszlopot, majd biztosították a helyszínt.


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<