Hírek


Baleset a 405-ös főúton
2019. augusztus 20. 10:16
Két személygépkocsi ütközött össze a 405-ös főút 8-as kilométerénél, két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze Törökbálint külterületén, személygépkocsik ütköztek össze Vácdukán.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfő délelőtt a 405-ös főút 8-as kilométerénél, Nyáregyháza közelében. Az ütközés következtében összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: PMKI Monor HTP)

Két személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze hétfőn délelőtt Törökbálint külterületén. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította a gépkocsikat és biztosította a helyszínt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Személygépkocsik ütköztek össze hétfőn délután Vácdukán, a Kossuth Lajos úton. Az ütközés következtében az egyik autó az oldalára borult és forgalmi akadályt okozott. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Vác HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Baleset a 405-ös főúton Baleset a 405-ös főúton Baleset a 405-ös főúton
>>> További képek a galériában <<<