Hírek


Családi ház tetőzete égett Szentendrén
2019. augusztus 18. 08:18
Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete, illetve a ház padlása Szentendrén, két személygépkocsi ütközött össze Budakalászon, személygépkocsi és egy üres tartályos teherautó ütközött össze az M0-ás autóút 21-es kilométerénél, kigyulladt egy parkoló személyautó Dunaharasztiban.

Kigyulladt egy hatvan négyzetméteres családi ház tetőszerkezete, illetve a ház padlása szombaton délután Szentendrén, a Szentlászlói úton. A tűzoltók kiérkezésekor a tető már teljes egészében égett. A tüzet a szentendrei hivatásos és a leányfalui önkéntes tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze szombaton délután Budakalászon, a Petőfi téren. Az ütközésben összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Személygépkocsi és egy üres tartályos teherautó ütközött össze szombaton délután az M0-ás autóút 21-es kilométerénél, Szigetszentmiklós közelében. Az ütközés következtében összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett autóút szakaszán.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Kigyulladt egy parkoló személyautó vasárnapra virradóra Dunaharasztiban, a Kőrösi Csoma Sándor utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Családi ház tetőzete égett Szentendrén Családi ház tetőzete égett Szentendrén Családi ház tetőzete égett Szentendrén
>>> További képek a galériában <<<