Hírek


Felborult egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson
2019. augusztus 17. 09:11
Két személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson, három személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, pénteken délután véglegesen eloltották a még kedden éjszaka lángra kapott szalmabálákból álló kazlat, frontálisan ütközött össze két személygépkocsi Dunavarsányban.

Két személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt Szigetszentmiklóson, az Árpád utcában. Az ütközés következtében az egyik autó felborult és forgalmi akadályt okozott. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Három személygépkocsi ütközött össze pénteken délután az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt jelentős torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Pénteken délután véglegesen eloltották a még kedden éjszaka lángra kapott szalmabálákból álló kazlat. Mintegy hatszáz négyzetméteren, ezerkettőszáz bála égett több napon keresztül. Több önkéntes tűzoltó, a ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, akadályozták meg a tűz továbbterjedését.(fotó: BM OKF Szőke Péter)         

Frontálisan ütközött össze két személygépkocsi pénteken éjszaka Dunavarsányban, a Vasút soron. Az ütközés következtében az egyik autó elsodort egy gyalogost is, az összetört gépkocsik forgalmi akadályt okoztak. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Felborult egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson Felborult egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson Felborult egy személygépkocsi Szigetszentmiklóson
>>> További képek a galériában <<<