Hírek


Kapcsolószekrény égett Szigetszentmiklóson
2019. augusztus 16. 11:03
Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Kocsér település külterületén, sziklaszirten fennakadt juh lementéséhez kértek segítséget a katasztrófavédelemtől Dunabogdányban, tűz keletkezett egy ötemeletes lakóház alagsorában Szigetszentmiklóson, három személygépkocsi ütközött össze Szigetszentmiklóson.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi csütörtökön délelőtt Kocsér település külterületén. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd a kerekeire állították és az úttestre kivontatták a bajbajutott járművet.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Sziklaszirten fennakadt juh lementéséhez kértek segítséget a katasztrófavédelemtől csütörtökön délelőtt Dunabogdányban, a Kőbánya utcában, egy működő kőbánya területére. Az állat több napja már ott vesztegelt, önerejéből a szakadékból kimenekülni nem tudott. A szentendrei hivatásos és a leányfalui önkéntes tűzoltók, valamint a Pest Megyei Kutató- Mentő Szolgálat szakemberei kötelek segítségével leereszkedtek a megriadt juh mellé, majd szintén kötelek segítségével kiemelték a már teljesen elfáradt állatot. A mentést a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat segítette.(fotó: Pest MKI KMSZ)

Tűz keletkezett egy ötemeletes lakóház alagsorában csütörtökön délelőtt Szigetszentmiklóson, a Szent Miklós utcában. Az alagsorban egy kapcsolószekrény gyulladt ki, emiatt a lépcsőház füsttel telítődött. A tűz keletkezésekor a házban tizenhárom ember tartózkodott, közülük négyen önerejükből elhagyták a lakóházat. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók porral oltókkal a tüzet eloltották, az épületből kilenc embert biztonságos helyre kísértek, majd átszellőztették a füsttel telítődött lépcsőházat. Az átszellőztetést követően a lakók visszatérhettek a lakásaikba.(fotó: BM OKF Szőke Péter)

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön este Szigetszentmiklóson, az Árpád utcában. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó információk: