Hírek


Kigyulladt egy kisteherautó a 4-es főúton
2019. augusztus 13. 11:59
Munkálatok közben gázvezetékbe vágtak Szentendrén, két személygépkocsi ütközött össze Tökölön, időben és helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő Szentendrén, személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 10-es úton, kigyulladt egy kisteherautó a 4-es főút 70-es kilométerénél, vasúti sínekre hajtott egy személygépkocsi Érden, árokba hajtott egy személygépkocsi Érden, kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Tárnokon.

Munkálatok közben gázvezetékbe vágtak hétfőn délelőtt Szentendrén, a Szentlászlói úton. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A szentendrei hivatásos tűzoltók összeszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a szivárgást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A szolgáltató szakemberei a sérült vezetéket kiszakaszolták, majd gondoskodtak a végleges javításáról.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután Tökölön, a Kölcsey Ferenc utca és a Csépi út kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Időben és helyesen jelzett egy családi házban felszerelt szén-monoxid-érzékelő hétfőn délután Szentendrén, a Kovács László utcában. A szentendrei hivatásos tűzoltók zárt nyílászárók mellett méréseket végeztek a lakásban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A méréseket követően a tűzoltók átszellőztették a helyiségeket, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig.

Személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 10-es úton Solymár és Pilisvörösvár települések között. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A solymári önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.(fotó: FKI Videó)

Kigyulladt egy kisteherautó hétfőn délután a 4-es főút 70-es kilométerénél, Cegléd közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Vasúti sínekre hajtott egy személygépkocsi hétfőn a kora esti órákban Érden, a Főnök utcában. A sínekre hajtott autó fennakadt, ezzel akadályozta a vasúti forgalmat. Az érdi hivatásos tűzoltók speciális tűzoltóeszközzel az autót megemelték, a sínekről eltávolították, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Árokba hajtott egy személygépkocsi hétfőn este Érden, a Dózsa György úton. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete keddre virradóra Tárnokon, a Deák Ferenc utcában. A tűzoltók kiérkezésekor a tető szinte már teljes egészében égett, az épületben egy ember tartózkodott. A helyi önkéntes és az érdi hivatásos tűzoltók a házban rekedt lakót kimenekítették, majd több vízsugár segítségével eloltották a lángokat.(fotó: PMKI Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Kigyulladt egy kisteherautó a 4-es főúton Kigyulladt egy kisteherautó a 4-es főúton Kigyulladt egy kisteherautó a 4-es főúton
>>> További képek a galériában <<<