Hírek


Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópályán
2019. augusztus 12. 11:47
Személyautó és egy kisbusz ütközött össze Örkényben, fűkaszálás közben gázvezetékbe vágott egy munkagép Kiskunlacházán, szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya 26-os kilométerénél, két személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 53-as kilométerénél, túrázás közben balesetet szenvedett egy ember Csobánkán, árokba hajtott egy személygépkocsi az 51-es főút 32-es kilométerénél,parkoló autónak hajtott, majd az árokba csapódott egy személygépkocsi Aszódon.

Személyautó és egy kisbusz ütközött össze vasárnap délelőtt Örkényben, a Bartók Béla és a Bem utcák kereszteződésében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, a kifolyt olajat felitatták, majd biztosították a helyszínt.

Fűkaszálás közben gázvezetékbe vágott egy munkagép vasárnap délben Kiskunlacházán, a Dömsödi úton, egy üres telken. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz. A ráckevei önkormányzati és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók elszorították a vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd a gázművek kiérkezéséig biztosították a helyszínt. A vezeték végleges javításról a szolgáltató szakemberi gondoskodtak.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután az M3-as autópálya 26-os kilométerénél, Gödöllő közelében. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délután a 4-es főút 53-as kilométerénél, Albertirsa közelében. Az ütközés következtében az egyik autó az árokba csapódott. A ceglédi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Cegléd HTP)

Túrázás közben balesetet szenvedett egy ember vasárnap délután Csobánkán, a Mackó-barlang közelében. A sérült embert csak gyalogosan lehetett megközelíteni, a lehozatalában kértek segítséget a katasztrófavédelemtől. A pomázi önkormányzati és a szentendrei hivatásos tűzoltók hordágy segítségével a sérült turistát a hegyről lementették, a mentőknek átadták, a munkájukat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.(fotó: PMKI Szentendre HTP)

Árokba hajtott egy személygépkocsi vasárnap este az 51-es főút 32-es kilométerénél, Majosháza közelében. Az autóban ketten utaztak, az egyikük önerejéből elhagyta a gépkocsit. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók kézi erővel a személyautó másik utasát kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Parkoló autónak hajtott, majd az árokba csapódott egy személygépkocsi vasárnap éjjel Aszódon, a Deák Ferenc utcában. Az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Aszód Őrs)


 

Kapcsolódó képek:

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópályán Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópályán
>>> További képek a galériában <<<