Hírek


Árokba hajtott egy személygépkocsi Dunavarsányban
2019. augusztus 11. 08:55
Három személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 22-es kilométerénél, árokba hajtott egy személygépkocsi Dunavarsányban, személygépkocsik ütköztök össze Szigethalom közelében.

Három személygépkocsi ütközött össze szombaton délelőtt az M7-es autópálya 22-es kilométerénél, Érd közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon.(fotó: PMKI Érd HTP)

Árokba hajtott egy személygépkocsi szombaton délben Dunavarsányban, a Mátyás király utcában. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)

Személygépkocsik ütköztök össze szombaton éjszaka Szigethalom közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Szigetszentmiklós HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Árokba hajtott egy személygépkocsi Dunavarsányban Árokba hajtott egy személygépkocsi Dunavarsányban Árokba hajtott egy személygépkocsi Dunavarsányban
>>> További képek a galériában <<<