Hírek


Balesetek a megye útjain
2019. augusztus 10. 11:04
Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópálya 41-es kilométerénél,két személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze Csomádon, kigyulladt egy személygépkocsi az M3-as autópálya 39-es kilométerénél, egyszerre, egy időben két baleset is történt az M0-ás autóút 11-es kilométerénél, villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba hajtott egy személygépkocsi a 31-es főút 34-es kilométerénél, családi házban felhalmozott több köbméter hulladék kapott lángra Üllőn.

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken reggel az M5-ös autópálya 41-es kilométerénél, Újhartyán közelében. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. A balesetben hárman szenvedtek könnyebb sérüléseket.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Két személygépkocsi és egy kisbusz ütközött össze pénteken délután Csomádon, a Veresbegy úton. Az ütközés következtében egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Gödöllő HTP)

Kigyulladt egy személygépkocsi pénteken délután az M3-as autópálya 39-es kilométerénél, Bag közelében. A tűzoltók kiérkezésekor az autó már teljes egészében égett, illetve a tűz átterjedt az autópálya mellett lévő növényzetre is. A tüzet az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.

Egyszerre, egy időben két baleset is történt az M0-ás autóút 11-es kilométerénél, Törökbálint közelében, péntek éjszaka. Egymástól ötven méterre két-két személygépkocsi ütközött össze, okozva ezzel forgalmi akadályt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók mindkét helyszínen áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A két balesetben összesen két gyermek szenvedett könnyebb sérüléseket.(fotó: PMKI Törökbálint Őrs)

Villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba hajtott egy személygépkocsi pénteken éjszaka a 31-es főút 34-es kilométerénél, Mende közelében. Az ütközés következtében az oszlop eltört, az autó forgalmi akadályt okozott. A monori hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Monor HTP)

Családi házban felhalmozott több köbméter hulladék kapott lángra szombatra virradóra Üllőn, a Hosszúberek útján. A tüzet a monori hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át az épületet és annak környezetét. Az oltás során az egységek két felhevült gázpalackot is kihoztak az égő házból, amiknek a hűtéséről vízsugarak segítségével gondoskodtak.(fotó: PMKI Monor HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain Balesetek a megye útjain
>>> További képek a galériában <<<