Hírek


Farakás égett Tápiószentmárton külterületén
2019. augusztus 08. 14:32
Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze Pilisvörösváron, felhalmozott farakás kapott lángra Tápiószentmárton külterületén, kigyulladt egy kisteherautó Abony külterületén.

Személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött össze szerdán délelőtt Pilisvörösváron, a Szent Erzsébet utcában. Az összetört motor és az autó forgalmi akadályt okozott. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Felhalmozott farakás kapott lángra szerdán délután Tápiószentmárton külterületén. A tűz veszélyeztette a környezetében lévő erdőt is. A lángokat a nagykátai hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a területet.(fotó: PMKI Nagykáta HTP)

Kigyulladt egy kisteherautó szerdán éjszaka Abony külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor az autó utastere már teljes egészében égett, a tűz átterjedt a mellette álló másik tehergépkocsira is. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el, majd hűtötték vissza a felhevült fém alkatrészeket.(fotó: PMKI Cegléd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Farakás égett Tápiószentmárton külterületén Farakás égett Tápiószentmárton külterületén Farakás égett Tápiószentmárton külterületén
>>> További képek a galériában <<<