Hírek


Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Dabas külterületén
2019. augusztus 07. 11:39
Lesodródott az útról és egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Martonvásárban,kigyulladt egy elhagyatott, húsz négyzetméteres hétvégi ház Aszód külterületén, árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Dabas külterületén, kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres faház Vác külterületén.

Lesodródott az útról és egy kerítésnek ütközött egy személygépkocsi kedden délután Martonvásárban, a Budai úton. Az összetört autó forgalmi akadályt okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt.(fotó: PMKI Érd HTP)

Kigyulladt egy elhagyatott, húsz négyzetméteres hétvégi ház kedden délután Aszód külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor az épület fele már teljesen leégett, a tűz a szomszédos házat is veszélyeztette. A tüzet az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a kiégett ingatlant.

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi kedden délután Dabas külterületén. A dabasi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, megszüntették az üzemanyagfolyást, majd a kerekeire állították a bajbajutott gépkocsit.(fotó: PMKI Dabas HTP)

Kigyulladt egy huszonöt négyzetméteres faház kedden délután Vác külterületén. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók oltották el, majd vizsgálták át a ház romjait. A tűzoltás közben az egységek egy gázpalackot is kihoztak a lángok közül, amelynek hűtéséről gondoskodtak.


 

Kapcsolódó képek:

Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Dabas külterületén Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Dabas külterületén Árokba hajtott és felborult egy személygépkocsi Dabas külterületén
>>> További képek a galériában <<<