Hírek


Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Nagykőrösön
2019. augusztus 06. 13:16
Lesodródott az útról kerítés és egy fa közé csapódott egy személyautó Dömsödön, teherautónak ütközött egy személygépkocsi Nagykőrösön, embert gázolt egy menetrend szerint közlekedő vonat Üllő és Hosszúberek-Péteri vasútállomások között, két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 4-es főút 91-es kilométerénél.

Lesodródott az útról kerítés és egy fa közé csapódott egy személyautó hétfőn reggel Dömsödön, a Kossuth Lajos utcában. A helyi önkéntes és a ráckevei önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták, majd egy erőgép segítségével az úttestre visszavontatták a bajbajutott járművet.(fotó: Ráckeve ÖTP)

Teherautónak ütközött egy személygépkocsi hétfőn délben Nagykőrösön, a Kecskeméti úton. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A nagykőrösi önkormányzati tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.(fotó: Nagykőrös ÖTP)

Embert gázolt egy menetrend szerint közlekedő vonat hétfőn este Üllő és Hosszúberek-Péteri vasútállomások között, a nyílt pályán. Az üllői önkéntes és a monori hivatásos tűzoltók átvizsgálták a szerelvényt, majd segédkeztek az ötven utas mentesítő járatra való átszállásában.

Két kamion és egy személygépkocsi ütközött össze keddre virradóra a 4-es főút 91-es kilométerénél, Abony közelében.  Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szolnoki hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték.


 

Kapcsolódó képek:

Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Nagykőrösön Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Nagykőrösön Személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Nagykőrösön
>>> További képek a galériában <<<