Hírek


Szalmabálák égtek Abonyban
2019. július 11. 08:22
Abonyban hat szalma körbála kapott lángra, szintén Abonyban zárt kertekben égett az aljnövényzet. Az M5-ös autópályáról lesodródott egy személyautó, Ráckevén két jármű tért le az útról, Törökbálinton egy betonkeverő kerítésre borult.

Szerdán, kora délután Abonyban a Buzgány dűlőn száraz fű és hat darab szalma körbála kapott lángra. A kiérkező ceglédi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok és egy vízsugár segítségével a tüzet eloltották. (fotó: Cegléd HTP)

Szintén Abonyban nem sokkal később a Blaskovics utcában több zárkertben az aljnövényzet kapott lángra, illetve egy akácos is. A tűz a lakóházakat is veszélyeztette. A ceglédi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal, puttonyfecskendővel és egy vízsugárral a tüzet körülhatárolták, eloltották. A tűz a lakóházakat nem érte el, nem terjedt tovább.

Szerdán este, az M5-ös autópálya 41-es kilométerszelvényénél Szeged felé, egy személygépjármű lesodródott a pályáról. A benne utazó személy az autóba beszorult. Az esethez a dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a  sérült személyt a gépjárműből feszítő-vágó berendezés segítségével emelték ki, és adták át a mentőszolgálat munkatársainak. (fotó: Dabas HTP) 

Ráckevén a Sport utcában szerda délután két személyautó sodródott le az útról, az egyik fejtetőre állt. A ráckevei önkormányzati tűzoltók a gépjárműveket áramtalanították, helyszínt biztosították. (fotó: Ráckeve ÖT)

Törökbálinton a Szabadság utcában egy betonkeverő felborult, és az út melletti telek kerítésére és telkére dőlt.  Az érdi hivatásos tűzoltókat riasztották az esethez, akik a tehergépjármű motorját visszahűtötték, majd áramtalanítottak. A jármű elszállításáról a tulajdonos gondoskodik. (fotó: Érd HTP)


 

Kapcsolódó képek:

Szalmabálák égtek Abonyban Szalmabálák égtek Abonyban Szalmabálák égtek Abonyban
>>> További képek a galériában <<<