Hírek


Hétfői események
2019. július 09. 09:22
Vályog építésű ház égett teljes terjedelmében Csörögön, árokba borult egy személyautó Dunavarsányban, égett az aljnövényzet Vácrátóton, gabona kapott lángra Farmos külterületén.

Vácrátóton a vasútállomás mellett gaz, aljnövényzet égett mintegy ötszáz méter hosszan. A tűz az állomást és a vasúti közlekedést nem érintette. A váci hivatásos tűzoltók a tüzet eloltották.

Egy hektáron égett a lábonálló gabona Farmos külterületén. A helyszínre a nagykátai hivatásos és a farmosi önkéntes tűzoltók vonultak, a tüzet körül határolták majd eloltották.

Egy száz négyzetméteres vályog építésű családi ház égett teljes terjedelmében Csörögön hétfőn éjszaka.  A váci hivatásos tűzoltók a tüzet körülhatárolták majd eloltották.

Újszilváson egy telek hátsó udvarán összehordott szemét égett. A tüzet a ceglédi hivatásos tűzoltók oltották el. (fotó: Cegléd HTP)

Letért az útról és árokba borult egy személyautó Dunavarsányban, az Ady Endre úton. Az esethez a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók vonultak és áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott. Az érintett szakaszon a mentési munkálatok idején félpályán haladt a forgalom. 


 

Kapcsolódó képek:

Hétfői események Hétfői események Hétfői események