Hírek


Megyei szakmai tűzoltóverseny a volt honvédségi laktanyában
2019. július 05. 11:40
2019. július 04-én a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Vác Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság szervezésében megyei szakmai tűzoltó versenyt tartott a volt honvédségi laktanyában.

A versenyen életszerű körülmények között, a terület maximális kihasználásával egy feltételezett káresemény felszámolását hajtották végre a tűzoltók. A verseny elsődleges célja a csapatmunka, a különböző stratégiák és a minél gyorsabb és hatékonyabb helyzetfelismerés valamint a káresemény teljes felszámolása volt.  A feladatok végrehajtásánál elsősorban nem az idő, hanem a végrehajtás szakszerűsége, váratlan helyzetre történő reagálás került kiértékelésre. Ezekből bőven volt a hely adottságainak köszönhetően, többek között feltételesen leszakadó lépcsők, akadályt jelentő rácsok, váratlanul felbukkanó mentendő személy, jelzésben nem szereplő gázpalackok. A versenyen első helyezést ért el Monor HTP második helyezett Szigetszentmiklós HTP lett, a harmadik helyen pedig Dabas HTP végzett.

Fotós: Vác HTP

 

Kapcsolódó képek:

Megyei szakmai tűzoltóverseny a volt honvédségi laktanyában Megyei szakmai tűzoltóverseny a volt honvédségi laktanyában Megyei szakmai tűzoltóverseny a volt honvédségi laktanyában
>>> További képek a galériában <<<